Chicken and Mushrooms in Red Wine Sauce

Chicken and Mushrooms in Red Wine Sauce

3.2 5 avaliações
Preparação 10min
Total 45min
4 portions

Ingredientes

  • olive oil
    30 g
  • red onions halved
    450 g
  • bacon cubes
    80 g
  • chicken stock paste, homemade
    1 heaped tsp
    1 chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled
  • dried herbes de Provence
    ½ Tbsp
  • red wine
    200 g
  • water
    100 g
  • floury potatoes skin on, cut in cubes (3 cm )
    500 g
  • chicken thighs, skinless, boneless (approx. 550 g)
    4 - 5
  • fresh mushrooms quartered
    250 g
  • fresh parsley chopped, to garnish
    1 Tbsp

Nutrição por 1 portion

Energia 445 kcal / 1862 kJ
Proteína 31 g
Gordura 20 g
Hidratos de carbono 27 g
Fibra 4.5 g

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