Versões compatíveis
Jerk Chicken with Sweet Potato Mash and Vegetables
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Jerk Chicken
- 4 chicken breasts, skinless (approx. 140 g each)
- 10 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 3 garlic cloves
-
1 - 2
scotch bonnet chilli, halved, deseeded, to taste
ou fresh red chillies, halved, deseeded, to taste - 1 lime, thin peelings of skin and 20 g juice
- 1 orange, thin peelings of skin and 20 g juice
- 2 tsp soft dark brown sugar
- 2 tsp black peppercorns
- 1 tsp whole allspice berries
- 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground cinnamon
- 1 pinch ground nutmeg
- 8 sprigs fresh thyme, leaves only
- 5 g fresh coriander, cut in pieces (2 cm)
- 4 spring onions, cut in pieces (2 cm)
- 20 g cider vinegar
- 20 g olive oil
Mash and Vegetables
- 700 g water
- 600 g sweet potatoes, peeled, diced (3 cm)
- 400 g fine green beans, trimmed
- 400 g frozen peas, defrosted
- 3 garlic cloves
- 20 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 10 g olive oil
- 8 - 10 sprigs fresh thyme, leaves only, to taste
- 1 ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2117 kJ / 503 kcal
- Proteína
- 44 g
- Hidratos de carbono
- 50 g
- Gordura
- 11 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Mexican Turkey Chilli
40 min
Chicken and Warm Potato Salad
55 min
Prawn Saganaki with Feta
35 min
Chicken Curry with Spinach
1h 5min
Prawn Saganaki
35 min
Chicken and Chickpea Tagine
1 godz. 20 min
Butter Chicken
50 min
Pasta with Spicy Prawns and Ginger
25 min
Prawn and Chorizo Paella
45 min
Chicken Tikka
4h 10min
Chicken Tikka Masala
45 min
Pulled Pork Rolls
30 min