Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 200 g leeks, white part only
- 600 g floury potatoes (e.g. Maris Piper, King Edward, approx. 4 small potatoes), peeled, trimmed if necessary to fit in feeder
- water, to cover sliced potatoes
- 40 g unsalted butter, plus 1 Tbsp for baking
-
½
fish stock cube (for 0.5 l), crumbled
ou ½ tsp fish stock paste, homemade - ½ tsp ground black pepper
- 300 g double cream
- 600 g white fish fillet, skinless, firm (e.g. cod, grouper, haddock)
- ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 2 lemons, 1 finely grated zest only, 1 halved for serving
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2731 kJ / 653 kcal
- Proteína
- 36 g
- Hidratos de carbono
- 37 g
- Gordura
- 42 g
- Gordura saturada
- 25 g
- Fibra
- 5 g
- Sódio
- 1001 mg
Receitas alternativas
Sautéed Pork with Cider
55min
Chicken Kievs with Potato Salad and Green Beans
1h 15 min
Mediterranean Herb Baked Fish (TM5)
45 Min
Beef Stew with Mashed Potatoes
1h 30min
Beef and Beer Pie
1h 40 min.
Chilli Con Carne
35 Min
Creamy Mustard Chicken Stew
40min
Fish Pie with Potato Gratin Topping (TM5)
1h 10min
Prawn and Vegetable Rice
1h 10min
Sausage and Bacon Casserole
50 Min
Glazed Gammon, Dauphinoise Potatoes and Green Beans
2 Std. 10 Min
Chicken and Chorizo Hotpot
45 Min