Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 200 g leeks, white part only
- 600 g floury potatoes (e.g. Maris Piper, King Edward, approx. 4 small potatoes), peeled, trimmed if necessary to fit in feeder
- water, to cover sliced potatoes
- 40 g unsalted butter, plus 1 Tbsp for baking
-
½
fish stock cube (for 0.5 l), crumbled
ou ½ tsp fish stock paste, homemade - ½ tsp ground black pepper
- 300 g double cream
- 600 g white fish fillet, skinless, firm (e.g. cod, grouper, haddock)
- ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 2 lemons, 1 finely grated zest only, 1 halved for serving
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2731 kJ / 653 kcal
- Proteína
- 36 g
- Hidratos de carbono
- 37 g
- Gordura
- 42 g
- Gordura saturada
- 25 g
- Fibra
- 5 g
- Sódio
- 1001 mg
Receitas alternativas
Leftover Chicken Fajitas
1 Std. 20 Min
Ultimate Mac 'N' Cheese with Herb Crumb
1 Std. 10 Min
Orzo Pasta with Chicken and Pesto
30min
Orzo with Salmon and Spinach
40min
Creamy Mustard Chicken Stew
40min
Brioche Berry Pudding
1 Std.
Honey and Soy Cod with Rice and Vegetables
55 min
Gorgonzola Tart with Pear and Walnuts (TM6)
35min
Fish Pie with Potato Gratin Topping (TM5)
1 Std. 10 Min
Glazed Gammon, Dauphinoise Potatoes and Green Beans
2h 10min
Bacon and Cabbage Risotto
1 Std.
Dauphinoise Potatoes
50min