Dispositivos e acessórios
Clementine and Poppy Seed Buttermilk Scones
Preparação 20min
Total 30min
8 pieces
Ingredientes
-
caster sugar35 g
-
clementines thin peelings of skin only2
-
self-raising flour plus extra for dusting250 g
-
salted butter cold, diced60 g
-
baking powder1 tsp
-
buttermilk120 g
-
poppy seeds2 Tbsp
-
egg beaten1
Vanilla Butter
-
salted butter soft150 g
-
vanilla bean paste1 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Proteína
4.4 g
Energia
1459 kJ /
349 kcal
Gordura
22.1 g
Hidratos de carbono
33.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Sweet
80 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Lavender Shortbread
1h
Peach Pavlova
5h 30min
Fruit Tart with Camomile Custard
2h
Blueberry and Lavender Bundt Cake
2h 45min
Quinoa and Chia Chips
45min
Walnut Scones
30min
Chocolate Bread 'N Butter Pudding
1h 25min
Cranberry Orange Scones
30min
Blueberry Scones with Honey and Walnut Butter
30min
Scones
30min
Victoria Sponge
1h 10min
Lemon Drizzle Cake
1h 30min