Dispositivos e acessórios
Clementine and Poppy Seed Buttermilk Scones
Preparação 20min
Total 30min
8 pieces
Ingredientes
-
caster sugar35 g
-
clementines thin peelings of skin only2
-
self-raising flour plus extra for dusting250 g
-
salted butter cold, diced60 g
-
baking powder1 tsp
-
buttermilk120 g
-
poppy seeds2 Tbsp
-
egg beaten1
Vanilla Butter
-
salted butter soft150 g
-
vanilla bean paste1 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Proteína
4.4 g
Energia
1459 kJ /
349 kcal
Gordura
22.1 g
Hidratos de carbono
33.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Sweet
80 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Hot Cross Buns
3h 50min
Chocolate Fudge Cake
1h
Chocolate Bread 'N Butter Pudding
1h 25min
Custard
15min
Walnut Scones
30min
Lemon Drizzle Madeleines
4h 45min
Blueberry Scones with Honey and Walnut Butter
30min
Mincemeat and Almond Tart
2h 15min
Cheese Scones
20min
Victoria Sponge
1h 10min
Scones
30min
Lemon Drizzle Cake
1h 30min