Dispositivos e acessórios
Mussels in Cream and White Wine Sauce
Preparação 25min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
-
fresh parsley leaves to taste10 - 15 sprigs
-
garlic cloves to taste1 - 2
-
onions quartered220 g
-
extra virgin olive oil45 g
-
fresh mussels scrubbed and debearded (see tip)1000 g
-
dry white wine150 g
-
fine sea salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
-
double cream100 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
759.7 mg
Proteína
31.1 g
Energia
1909.3 kJ /
456.4 kcal
Gordura
26 g
Fibra
1.1 g
Gordura saturada
8.5 g
Hidratos de carbono
16.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Crab & Prawn Linguine
25min
Beef Stroganoff
1h
Crispy Hake with Sous-vide Cauliflower Purée and Pancetta Crisps
1h 30min
Sous-vide Pork Cheeks in Red Wine
8h 45min
Duck and Pork Terrine
52h
Asparagus with Romesco Sauce
30min
Prawns with Tomato, Saffron and Anchovy Sauce
35min
Guacamole
5min
Pears in Spiced Red Wine
3h 20min
Sicilian Prawn Salad
40min
Creamy Pea Soup with Serrano Chips
30min
Seafood Risotto with Chorizo
1h 5min