Dispositivos e acessórios
Tapioca Balls with Lemon and Poppy Seed Sauce
Preparação 30min
Total 1h
64 pieces
Ingredientes
Sauce
-
olive oil80 g
-
Dijon mustard30 g
-
agave syrup10 g
-
poppy seeds10 g
-
lemon juice only1
Tapioca Balls
-
stale white bread torn in pieces150 g
-
fresh parsley leaves10 g
-
water1000 g
-
fine sea salt1 tsp
-
cassava cut in pieces (3 cm)680 g
-
garlic clove1
-
onions quartered130 g
-
oil (e.g. sunflower or groundnut), plus extra for frying30 g
-
plain flour60 g
-
medium eggs beaten2
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 piece
Proteína
1 g
Energia
657 kJ /
157 kcal
Gordura
12 g
Hidratos de carbono
11 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
The Modern Vegetarian
60 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Date and Orange Jam
40min
Pumpkin Kaya
35min
Millet Cakes
1h 5min
Artisan Plant Pizza
35min
Hearty Soya Bean Soup
50min
Coconut Milk
20min
Penne with Diced Butternut Squash and Ham
40min
Sardine Empanada
1h 40min
Apple ginger cake with salted caramel sauce
1h 30min
Chocolate, Banana and Almond Ice Cream (No Added Sugar)
12h 10min
Artichoke And Tofu Dip
5min
Steamed Tofu
30min