Dispositivos e acessórios
Tapioca Balls with Lemon and Poppy Seed Sauce
Preparação 30min
Total 1h
64 pieces
Ingredientes
Sauce
-
olive oil80 g
-
Dijon mustard30 g
-
agave syrup10 g
-
poppy seeds10 g
-
lemon juice only1
Tapioca Balls
-
stale white bread torn in pieces150 g
-
fresh parsley leaves10 g
-
water1000 g
-
fine sea salt1 tsp
-
cassava cut in pieces (3 cm)680 g
-
garlic clove1
-
onions quartered130 g
-
oil (e.g. sunflower or groundnut), plus extra for frying30 g
-
plain flour60 g
-
medium eggs beaten2
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 piece
Proteína
1 g
Energia
657 kJ /
157 kcal
Gordura
12 g
Hidratos de carbono
11 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
The Modern Vegetarian
60 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Gluten Free Cheese Choux
1h
Crispy Korean Tofu
1h 20min
Millet-stuffed Cabbage Rolls with Mushroom Sauce
1h 40min
Spring Vegetable Soup with Herb Cubes
40min
Pork and Mushroom Broth
1h 25min
Broad Bean Vegetarian Persian Patties (Kibbeh)
1h 40min
Cheese and Walnut Patties
Nenhuma avaliação
Hazlenut and Sunflower Spread
8h 10min
Mini Spinach Calzone
2h 35min
Ricotta, Mint and Courgette Lasagne
2h
Pasta Salad with Vegetables and Trout
45min
Nut Balls with Tomato Sauce
50min