
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Shortcrust Pastry
- 400 g plain flour
- 180 g unsalted butter cold, diced
- 70 g water ice cold
- 1 tsp fine sea salt
- 1 tsp baking powder
Filling
- 2 garlic cloves
- 1 red pepper cut in pieces
- 1 yellow pepper cut in pieces
- 500 g red onions quartered
- 50 g olive oil
- 1 pinch saffron threads
- 1 pinch fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
Assembly
-
5 - 8
fresh whole sardines, gutted filleted (depending on size, approx. 300 g)
ou 300 g tinned sardines, in oil drained - 1 medium egg beaten
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 353 kcal / 1473 kJ
- Proteína
- 11 g
- Gordura
- 21 g
- Hidratos de carbono
- 30 g
- Gordura saturada
- 10 g
- Sódio
- 320 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Kelp Noodles in Marinara Sauce
20min
Cornbread
1h
Sardine Sandwich Filling
5min
Browned Shallots (250 g)
25min
Kalguksu (Chicken Noodle Soup)
1h 15min
Baked Pancake with Bacon (Pannukakku)
50min
Mushroom-filled Buns
1h 20min
Stuffed Moroccan Breads
2h 45min
Rice Cake with Sweet Azuki Bean Paste
8h 30min
Potato Buns
3h
Prawn and Fish Ball Soup with Ramen Noodles
35min
Potato Flatbreads
12h