Dispositivos e acessórios
Sardine Empanada
Preparação 30min
Total 1h 40min
12 portions
Ingredientes
Shortcrust Pastry
-
plain flour400 g
-
unsalted butter cold, diced180 g
-
water ice cold70 g
-
fine sea salt1 tsp
-
baking powder1 tsp
Filling
-
garlic cloves2
-
red pepper cut in pieces1
-
yellow pepper cut in pieces1
-
red onions quartered500 g
-
olive oil50 g
-
saffron threads1 pinch
-
fine sea salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
Assembly
-
300 g tinned sardines, in oil, drainedfresh whole sardines, gutted filleted (depending on size, approx. 300 g)5 - 8
-
medium egg beaten1
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
320 mg
Proteína
11 g
Energia
1473 kJ /
353 kcal
Gordura
21 g
Gordura saturada
10 g
Hidratos de carbono
30 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Savoury
58 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Mini Everything Bagels
1h 20min
Blueberry Frozen Yoghurt
5min
Prawn and Miso Noodle Soup
20min
Hotteok (Sweet Filled Pancakes)
1h 50min
Kalguksu (Chicken Noodle Soup)
1h 15min
Pajeon (Savoury Seafood Pancake)
45min
Pineapple Vanilla Ice Lollies
6h 20min
Papaya Sorbet
15min
Chocolate Brioche
5h
Potato and Rosemary Focaccia
2h 35min
Hot and Sour Prawn Soup
15min
Chocolate Brioche Buns
4h 45min