Dispositivos e acessórios
Sardine Empanada
Preparação 30min
Total 1h 40min
12 portions
Ingredientes
Shortcrust Pastry
-
plain flour400 g
-
unsalted butter cold, diced180 g
-
water ice cold70 g
-
fine sea salt1 tsp
-
baking powder1 tsp
Filling
-
garlic cloves2
-
red pepper cut in pieces1
-
yellow pepper cut in pieces1
-
red onions quartered500 g
-
olive oil50 g
-
saffron threads1 pinch
-
fine sea salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
Assembly
-
300 g tinned sardines, in oil, drainedfresh whole sardines, gutted filleted (depending on size, approx. 300 g)5 - 8
-
medium egg beaten1
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
320 mg
Proteína
11 g
Energia
1473 kJ /
353 kcal
Gordura
21 g
Gordura saturada
10 g
Hidratos de carbono
30 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Savoury
58 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Tuna and Olive Empanaditas
4h 5min
Sardine and Pea Pilaf
40min
Barley Nasi Goreng with Prawns
1h
Middle Eastern Aubergine Pies
2h
Kalguksu (Chicken Noodle Soup)
1h 15min
Gazelle Horns (Almond Pastries)
1h 20min
Almond Honey Semolina Cake
1h
Kuih Bingka Ubi (Baked Tapioca Cake)
1h 40min
Mushroom pie
1h 30min
Nadan Mutta (Egg Curry)
50min
Pajeon (Savoury Seafood Pancake)
45min
Chocolate and Cream Cheese Tart
4h 30min