Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Shortcrust Pastry
- 400 g plain flour
- 180 g unsalted butter, cold, diced
- 70 g water, ice cold
- 1 tsp fine sea salt
- 1 tsp baking powder
Filling
- 2 garlic cloves
- 1 red pepper, cut in pieces
- 1 yellow pepper, cut in pieces
- 500 g red onions, quartered
- 50 g olive oil
- 1 pinch saffron threads
- 1 pinch fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
Assembly
-
5 - 8
fresh whole sardines, gutted, filleted (depending on size, approx. 300 g)
ou 300 g tinned sardines, in oil, drained - 1 medium egg, beaten
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1473 kJ / 353 kcal
- Proteína
- 11 g
- Hidratos de carbono
- 30 g
- Gordura
- 21 g
- Gordura saturada
- 10 g
- Sódio
- 320 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Cheesecake (baked)
7sa 20 dk
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35min
Coconut and Pistachio Delight
1h 5min
Chocolate and Cream Cheese Tart
4 godz. 30 min
Mixed Seafood with Tomato and Herb Sauce
30min
Roasted Cauliflower and Hazelnut Orecchiette - Orecchiette con cavolfiore arrosto e nocciola
40min
Chocolate Rolls (Anna) Metric
2h 30min
Millet-stuffed Cabbage Rolls with Mushroom Sauce
1 Std. 40 Min
Prawn and Fish Ball Soup with Ramen Noodles
35min
Hot and Sour Prawn Soup
15 Min
Chocolate Bread 'N Butter Pudding
1 Std. 25 Min
Seafood Pizza
2 Std. 45 Min