Dispositivos e acessórios
Sardine Empanada
Preparação 30min
Total 1h 40min
12 portions
Ingredientes
Shortcrust Pastry
-
plain flour400 g
-
unsalted butter cold, diced180 g
-
water ice cold70 g
-
fine sea salt1 tsp
-
baking powder1 tsp
Filling
-
garlic cloves2
-
red pepper cut in pieces1
-
yellow pepper cut in pieces1
-
red onions quartered500 g
-
olive oil50 g
-
saffron threads1 pinch
-
fine sea salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
Assembly
-
300 g tinned sardines, in oil, drainedfresh whole sardines, gutted filleted (depending on size, approx. 300 g)5 - 8
-
medium egg beaten1
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
320 mg
Proteína
11 g
Energia
1473 kJ /
353 kcal
Gordura
21 g
Gordura saturada
10 g
Hidratos de carbono
30 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Savoury
58 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35min
Ginger and Pear Pie
40min
Ginger and Pear Pie (TM5)
Nenhuma avaliação
Thai Green Curry Paste
10min
Steamed Whole Fish
45min
Thai-style Prawn Broth, Spiced Apples
1h 15min
Tapioca Balls with Lemon and Poppy Seed Sauce
Nenhuma avaliação
Kashmiri Rice
30min
Spiced Orange Roast Chicken and Basmati Rice with Raisins
1h
Clementine and Poppy Seed Buttermilk Scones
30min
Thai Style Fried Mee Hoon
30min
Cardamom Bread and Butter Pudding
1h