Dispositivos e acessórios
Pan-fried Bao Buns
Preparação 15min
Total 1h 30min
20 pieces
Ingredientes
Meat Filling
-
pork mince400 g
-
fine sea salt1 tsp
-
sugar15 g
-
ground white pepper½ tsp
-
toasted sesame oil1 tsp
-
soy sauce15 g
-
water50 g
Dough
-
water250 g
-
sugar15 g
-
dried instant yeast1 tsp
-
plain flour (approx. 10% protein content) (see tips)500 g
-
fine sea salt½ tsp
-
oil (e.g. vegetable or sunflower oil)5 g
Cooking
-
oil (e.g. vegetable or sunflower oil)1 Tbsp
-
water100 g
-
black sesame seeds1 tsp
-
spring onions thinly sliced15 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Sódio
124 mg
Proteína
6.8 g
Energia
640.4 kJ /
153.2 kcal
Gordura
4.6 g
Fibra
0.6 g
Gordura saturada
12.4 g
Hidratos de carbono
20.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Then. Now. Always.
50 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Bagels
1h 20min
Mini Everything Bagels
1h 20min
Dark Chocolate Cookies with White Chocolate Cream
5h 50min
Korean Fried Chicken
3h 10min
Char Siu Pastries
6h 10min
Coronation Chicken Sandwich Filling
45min
Suya Beef Skewers
45min
Grilled Pork Skewers with Turmeric
7h 10min
Chocolate-filled Cinnamon Pretzel Bites
1h 50min
Prawn Dumplings
1h 15min
Melting Snowman Biscuits
3h
Chicken Katsu Curry with Rice
1h 40min