Dispositivos e acessórios
Mac & cheese cups
Preparação 15min
Total 1h 15min
28 portions
Ingredientes
-
unsalted butter plus extra for greasing40 g
-
cheese cut into pieces (3 cm)150 g
-
water1200 g
-
salt to taste1 ½ tsp
-
dried macaroni pasta250 g
-
bacon cut into pieces (2 cm)100 g
-
full cream milk600 g
-
plain flour40 g
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
-
tomato sauce to serve (optional)
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
248 mg
Proteína
3.9 g
Energia
411.4 kJ /
98 kcal
Gordura
5.1 g
Fibra
0.4 g
Gordura saturada
3 g
Hidratos de carbono
9.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Hip Hip... Hooray!
85 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Soft cinnamon doughnuts
50min
Chocolate chip cookies
50min
Lasagne bolognese
2h 30min
Pizza dough
1h
Easy mac and cheese
40min
Basic muffin mix
30min
Mini chicken pies
1h 20min
Mini cheese scones with savoury butter
30min
Creamy tomato and salami fettuccine
30min
Buttermilk scones
35min
Pikelets
35min
American-style pancakes
45min