Dispositivos e acessórios
Cream of mushroom soup
Preparação 10min
Total 20min
4 portions
Ingredientes
-
button mushrooms cut into halves400 g
-
water500 - 550 g
-
milk200 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
plain flour50 g
-
salt (optional)½ tsp
-
pouring (whipping) cream50 g
-
fresh parsley leaves only4 sprigs
-
cream cheese (optional)40 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
573.9 mg
Proteína
6.5 g
Energia
742.6 kJ /
176.8 kcal
Gordura
10.3 g
Fibra
1.7 g
Gordura saturada
6.4 g
Hidratos de carbono
12.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Chicken and sweet corn soup
30min
Cucumber soup
25min
Broccoli and blue cheese soup
25min
Spicy cauliflower soup
20min
Carrot and coriander soup
30min
Pumpkin soup
30min
Cream of tomato soup
25min
Potato and porcini mushroom soup
30min
Chinese greens with XO sauce
1h 50min
Mushroom soup
30min
Cauliflower soup with bacon dust
35min
Broccoli soup with sage oil
30min