Dispositivos e acessórios
Chinese-style stir-fried vegetables
Preparação 10min
Total 25min
4 portions
Ingredientes
-
fresh long red chilli deseeded if preferred1
-
garlic cloves2
-
piece fresh ginger peeled, to taste1 - 2 cm
-
peanut oil30 g
-
mixed vegetables (e.g. cabbage, mushroom, carrot, broccoli, snowpeas, red capsicum), cut into slices as needed500 g
-
salt to taste1 pinch
-
oyster sauce or soy sauce1 - 2 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
172.8 mg
Proteína
3 g
Energia
466.1 kJ /
111 kcal
Gordura
7.8 g
Fibra
4 g
Gordura saturada
1.3 g
Hidratos de carbono
5.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Ginger chicken wings
40min
San bei ji (three cup chicken)
35min
Stir Fried Broccoli with Carrot
15min
Boiled pasta
20min
Fried Beehoon
20min
Sambal goreng (chilli stir-fried vegetables and prawns)
30min
Stir-fry beef bowl
35min
Chicken and almond stir-fry
30min
Asparagus and mushroom stir-fry
10min
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40min
Chao qing cai (Chinese greens)
10min
Stir fried broccoli with carrot
15min