Dispositivos e acessórios
Biscuit pops
Preparação 30min
Total 2h 5min
24 portions
Ingredientes
-
brown sugar130 g
-
unsalted butter cut into pieces230 g
-
natural vanilla extract2 tsp
-
eggs 1 beaten for egg wash2
-
plain flour plus extra for dusting350 g
-
chocolate of choice, broken or cut into 24 thin pieces (see Tips)100 - 150 g
-
icing sugar (opcional) for dusting
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
13.3 mg
Proteína
1.1 g
Energia
559.6 kJ /
133.3 kcal
Gordura
10.3 g
Fibra
0.1 g
Gordura saturada
6.5 g
Hidratos de carbono
9.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Hip Hip... Hooray!
85 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Chocolate chip cookies
50min
Chocolate chip muffins
40min
Buttercream icing
10min
Glacé icing
5min
Noughts and crosses
2h 45min
Soft cinnamon doughnuts
50min
Basic vanilla cake
55min
Alphabet cupcakes
25h 30min
Simple butter biscuits
3h 20min
Gravity cake
2h
Basic chocolate cupcakes
40min
Basic vanilla cupcakes
35min