Dispositivos e acessórios
Six-layer cake
Preparação 1h 30min
Total 5h 45min
24 portions
Ingredientes
White chocolate ganache
-
pouring (whipping) cream330 g
-
white chocolate broken into pieces900 g
Cakes
-
unsalted butter cut into pieces and softened, plus extra for greasing300 g
-
plain flour1020 g
-
white sugar810 g
-
baking powder3 tbsp
-
salt3 pinch
-
full cream milk750 g
-
natural vanilla extract3 tsp
-
eggs6
Buttercream icing
-
icing sugar (see Tips)500 g
-
unsalted butter cut into pieces and softened240 g
-
boiling water1 tbsp
-
natural vanilla extract1 tsp
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portions
Sódio
244.2 mg
Proteína
10.5 g
Energia
3408.8 kJ /
811.6 kcal
Gordura
39 g
Fibra
1.6 g
Gordura saturada
24.3 g
Hidratos de carbono
109 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Hip Hip... Hooray!
85 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
American-style pancakes
45min
Pikelets
35min
Banana bread
1h 50min
Chocolate chip cookies
50min
Chocolate chip muffins
40min
Buttercream icing
10min
Basic vanilla cake
55min
Butterfly cakes
1h
Vanilla honey cupcakes
1h 20min
Simple butter biscuits
3h 20min
Basic vanilla cupcakes
35min
Basic chocolate cupcakes
40min