Six-layer cake
TM6 TM5 TM31

Six-layer cake

3.0 (28 avaliações )

Ingredientes

White chocolate ganache

  • 330 g pouring (whipping) cream
  • 900 g white chocolate, broken into pieces

Cakes

  • 300 g unsalted butter, cut into pieces and softened, plus extra for greasing
  • 1020 g plain flour
  • 810 g white sugar
  • 3 tbsp baking powder
  • 3 pinch salt
  • 750 g full cream milk
  • 3 tsp natural vanilla extract
  • 6 eggs

Buttercream icing

  • 500 g icing sugar (see Tips)
  • 240 g unsalted butter, cut into pieces and softened
  • 1 tbsp boiling water
  • 1 tsp natural vanilla extract

Nutrição
por 1 portions
Energia
3408.8 kJ / 811.6 kcal
Proteína
10.5 g
Hidratos de carbono
109 g
Gordura
39 g
Gordura saturada
24.3 g
Fibra
1.6 g
Sódio
244.2 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas