Dispositivos e acessórios
Gravity cake
Preparação 40min
Total 2h
12 portions
Ingredientes
Cake
-
unsalted butter cut into pieces and softened, plus extra for greasing200 g
-
plain flour600 g
-
Dutch cocoa powder80 g
-
white sugar540 g
-
baking powder2 tbsp
-
salt2 pinch
-
full cream milk500 g
-
natural vanilla extract2 tsp
-
eggs4
Chocolate buttercream icing
-
icing sugar (see Tips)500 g
-
unsalted butter cut into pieces and softened240 g
-
Dutch cocoa powder40 g
-
boiling water1 tbsp
-
natural vanilla extract1 tsp
Assembly
-
chocolate finger biscuits300 - 400 g
-
lollies of choice, for decorating
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portions
Sódio
365.2 mg
Proteína
13.7 g
Energia
453.3 kJ /
1079.3 kcal
Gordura
45.3 g
Fibra
5.2 g
Gordura saturada
26.2 g
Hidratos de carbono
158.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Hip Hip... Hooray!
85 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
S'mores cupcakes
2h 40min
Chocolate chip cookies
50min
Chocolate chip muffins
40min
Buttercream icing
10min
Marshmallow icing
7h 40min
Basic vanilla cake
55min
Buttercream icing
5min
Chunky choc nut brownie
35min
Sherbet bags
4h 20min
Chocolate cupcakes
1h 20min
Basic chocolate cupcakes
40min
Basic vanilla cupcakes
35min