![Pork Chops with Orange Pork Chops with Orange](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/134D59CC-8729-47A0-A161-A373223E0492/Derivates/553D1311-D93F-4D7F-838E-AB48C169A240.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 1 orange, peeled and pith removed, in 8 segments (approx. 100 g), plus extra segments for garnish
- 1 garlic clove
- 1 Tbsp cider vinegar
- 1 Tbsp wholegrain mustard
- 3 Tbsp runny honey
- 1 tsp olive oil, plus extra for cooking
- ¼ tsp fine sea salt, or to taste
- 2 pinches ground black pepper, or to taste
- 4 pork chops, boneless (approx. 150 g each)
- ½ tsp dark brown muscovado sugar
- 2 Tbsp water
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1426 kJ / 341 kcal
- Proteína
- 48.2 g
- Hidratos de carbono
- 11.7 g
- Gordura
- 11.3 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Beef in Stout
1h 40min
Beef Bourguignon
1 Std. 30 Min
Sticky Apple Pork Ribs
2h 30min
Roast Pork with Crackling, Vegetables and Cider Sauce
2h 20min
Pork with Black Bean Sauce
30 min
Lemon Chicken
20 min
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1h 25min
Pineapple Pork Chops
2h 40min
Pork Fillet with Red Wine Sauce and Vegetables
45 min
Honeyed Chicken
25 min
Braised Chicken with Chestnuts
40 min
Sautéed Pork with Cider
55 min