Pork Chops with Orange

Pork Chops with Orange

4.2 31 avaliações
Preparação 25min
Total 2h 25min
4 portions

Ingredientes

  • orange peeled and pith removed, in 8 segments (approx. 100 g), plus extra segments for garnish
    1
  • garlic clove
    1
  • cider vinegar
    1 Tbsp
  • wholegrain mustard
    1 Tbsp
  • runny honey
    3 Tbsp
  • olive oil plus extra for cooking
    1 tsp
  • fine sea salt or to taste
    ¼ tsp
  • ground black pepper or to taste
    2 pinches
  • pork chops boneless (approx. 150 g each)
    4
  • dark brown muscovado sugar
    ½ tsp
  • water
    2 Tbsp

Nutrição por 1 portion

Energia 341 kcal / 1426 kJ
Proteína 48.2 g
Gordura 11.3 g
Hidratos de carbono 11.7 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...