![Pizza pockets Pizza pockets](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/BCF4E182-9BFB-47F3-B955-52D0A02FFA78/Derivates/3627B9CE-FEFE-4B12-844D-7A3998C3A639.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Pizza dough
- 220 g water
- 1 tsp white sugar
- 2 tsp dried instant yeast
- 400 g baker's flour, plus extra for dusting
- 30 g extra virgin olive oil
- 1 tsp salt
Pizza pockets
- 50 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (3 cm)
- 100 g fresh mozzarella, cut into pieces (3 cm)
- 50 g brown onion, cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 1 fresh tomato, cut into quarters and deseeded
- 100 g tomato paste
- 1 tsp dried oregano
- 100 g ham slices, cut into strips
- 100 g salami, cut into strips
- full cream milk, for brushing
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 769.1 kJ / 183.1 kcal
- Proteína
- 8.2 g
- Hidratos de carbono
- 19.5 g
- Gordura
- 7.6 g
- Gordura saturada
- 2.9 g
- Fibra
- 1.7 g
- Sódio
- 419.1 mg
Receitas alternativas
Pull-apart sunshine bread
40min
Herb and garlic pull-apart bread
1 Std. 35 Min
Meatball subs
55min
Pizza dough
1h
Soft cinnamon doughnuts
50min
Pinwheel biscuits
26 Std. 40 Min
Sticky meatball subs
1h
Pizza log
1h 55 min
Soft butter rolls
1h 50min
Wagon wheel slice
2h 40 min
Little lasagne cups
2h 50 min
Three cheese spinach scrolls
2h 15min