Dispositivos e acessórios
Egg Fried Rice
Preparação 15min
Total 35min
2 portions
Ingredientes
Vegetable Mix
-
onions quartered50 g
-
carrots cut in pieces50 g
-
olive oil15 g
-
bacon (opcional) cut in thin strips (2-3 mm)80 g
Rice
-
olive oil15 g
-
garlic clove1
-
basmati rice110 g
-
fine sea salt1 tsp
-
water1000 g
Assembly
-
olive oil1 tsp
-
large egg1
-
fine sea salt1 pinch
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1084.1 mg
Proteína
8.7 g
Energia
1782.6 kJ /
426.1 kcal
Gordura
21 g
Fibra
1.9 g
Gordura saturada
3.6 g
Hidratos de carbono
49.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes (TM6 & TM5)
40min
Chicken Balls in Tomato Sauce with Spaghetti
1h
Char Kway Teow
15min
Spaghetti carbonara
40min
Pasta in Tomato Sauce with Chorizo
25min
Spaghetti Carbonara (TM6 & TM5)
40min
Nasi Kampung (Kampung-style fried rice)
20min
Hainan Chicken Rice, Vegetable Soup, Steamed Egg
1h 25min
Sweet And Sour Prawns
25min
Special Un-Fried Rice
45min
Chinese-style Stir-Fried Vegetables
30min
Mac 'n' Cheese
1h 20min