![Korean Fried Chicken Korean Fried Chicken](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/DA2CE7B2-213D-47CD-BC65-8746BF251207/Derivates/ac919776-333a-491f-adeb-f584db66502f.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Chicken
- 2 garlic cloves
- 10 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 70 g plain flour
- 20 g cornflour
- 1 tsp baking powder
- 2 tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 1000 g chicken wings
Sauce
- 5 garlic cloves
- 10 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 50 g light brown sugar
- 60 g rice vinegar
- 60 g runny honey
- 30 - 50 g Korean chilli paste (gochujang), to taste
- 30 g tomato ketchup
- 15 g dark soy sauce
- 15 g sesame oil
- vegetable oil, for deep frying
- 1 Tbsp sesame seeds, for sprinkling
- 2 spring onions, thinly sliced (5 mm), for sprinkling
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 4045.6 kJ / 966.9 kcal
- Proteína
- 48.6 g
- Hidratos de carbono
- 50.8 g
- Gordura
- 64 g
- Gordura saturada
- 12.8 g
- Fibra
- 2.1 g
- Sódio
- 1896.3 mg
Receitas alternativas
Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad
7h 20min
Braised Lamb Shanks with Roasted Garlic and Parmesan Mash - Stinco d'agnello con purè di patate all'aglio e parmigiano
3h 20 min
Huli Huli Chicken with Macaroni Salad
1 Std. 20 Min
Sticky Apple Pork Ribs
2h 30 min
Sticky Sesame Chicken
40 min
Chicken Katsu Curry with Rice
1 Std. 40 Min
Butter Chicken
50 min
Chicken Tikka Flatbreads
45 min
Sticky Gochujang Marinade
10 Min
Bibimbap (Beef Rice Bowl)
1h 25 min
Chicken Shawarma with Moroccan Houmous and Chilli Sauce
2h 25 min
Bulgogi (Pan-fried Marinated Beef)
1 Std. 20 Min