Dispositivos e acessórios
Raw chocolate beetroot cake
Preparação 15min
Total 2h 15min
20 portions
Ingredientes
Cake
-
olive oil for greasing
-
almonds200 g
-
raw beetroots (approx. 350 g), peeled and cut into pieces (3 cm); plus extra peeled and spiralized for decorating2
-
carrot (approx. 135 g), cut into pieces1
-
shredded coconut120 g
-
orange zest only, no white pith (optional)1
-
psyllium husk2 tbsp
-
pitted dates (approx. 80 g)15
-
pure maple syrup140 g
-
raw cacao powder80 g
-
chia seeds30 g
-
flaxseeds (linseeds)30 g
-
vanilla bean paste1 tsp
-
salt¼ tsp
Chocolate icing
-
raw cacao butter250 g
-
cashews125 g
-
chia seeds40 g
-
pure maple syrup220 g
-
water110 g
-
raw cacao powder60 g
-
salt¼ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
77.2 mg
Proteína
6.5 g
Energia
1499.2 kJ /
357 kcal
Gordura
27.3 g
Fibra
7.7 g
Gordura saturada
12.6 g
Hidratos de carbono
22.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Dairy free
10 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Raw chocolate snaps
1h 5min
Sesame and chia seed loaf
2h 20min
Raw pineapple and turmeric cake
5h 20min
Pumpkin and turmeric loaf
1h 50min
Vegan macadamia cheese ball
56h 55min
Raw carrot cake
5h 30min
Warming amaranth porridge
50min
Pumpkin, carrot and herb bread
1h 30min
Gluten free sourdough bread
192h 20min
Wholemeal spelt pastry
35min
Fermented beetroot and apple salsa
72h
Almond and date bars
2h 15min