![Raw chocolate beetroot cake Raw chocolate beetroot cake](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/906EB89C-800F-46F7-9057-CDFAFA21E4B4/Derivates/92575BCE-4DDF-49CC-BA14-F6A74CAD77BE.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Cake
- olive oil, for greasing
- 200 g almonds
- 2 raw beetroots (approx. 350 g), peeled and cut into pieces (3 cm); plus extra peeled and spiralized for decorating
- 1 carrot (approx. 135 g), cut into pieces
- 120 g shredded coconut
- 1 orange, zest only, no white pith (optional)
- 2 tbsp psyllium husk
- 15 pitted dates (approx. 80 g)
- 140 g pure maple syrup
- 80 g raw cacao powder
- 30 g chia seeds
- 30 g flaxseeds (linseeds)
- 1 tsp vanilla bean paste
- ¼ tsp salt
Chocolate icing
- 250 g raw cacao butter
- 125 g cashews
- 40 g chia seeds
- 220 g pure maple syrup
- 110 g water
- 60 g raw cacao powder
- ¼ tsp salt
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1499.2 kJ / 357 kcal
- Proteína
- 6.5 g
- Hidratos de carbono
- 22.1 g
- Gordura
- 27.3 g
- Gordura saturada
- 12.6 g
- Fibra
- 7.7 g
- Sódio
- 77.2 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Raw carrot cake
5 godz. 30 min
Fennel, date and nut bread
1h 15min
Raw strawberry cheesecake
7h 45min
Quinoa ANZAC biscuits
1 Std.
Banana, walnut and date loaf
55 Min
Vegan carrot cake with orange frosting
2 godz. 5 min
Chia coconut bread
2h 40min
Buckwheat bread
2 godz. 5 min
Healthy biscuits
35 Min
Gluten free carrot and almond cake
2h 30 min
Gluten free sourdough bread
192 godz. 20 min
Almond and date bars
2h 15min