Dispositivos e acessórios
Raw chocolate beetroot cake
Preparação 15min
Total 2h 15min
20 portions
Ingredientes
Cake
-
olive oil for greasing
-
almonds200 g
-
raw beetroots (approx. 350 g), peeled and cut into pieces (3 cm); plus extra peeled and spiralized for decorating2
-
carrot (approx. 135 g), cut into pieces1
-
shredded coconut120 g
-
orange zest only, no white pith (optional)1
-
psyllium husk2 tbsp
-
pitted dates (approx. 80 g)15
-
pure maple syrup140 g
-
raw cacao powder80 g
-
chia seeds30 g
-
flaxseeds (linseeds)30 g
-
vanilla bean paste1 tsp
-
salt¼ tsp
Chocolate icing
-
raw cacao butter250 g
-
cashews125 g
-
chia seeds40 g
-
pure maple syrup220 g
-
water110 g
-
raw cacao powder60 g
-
salt¼ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
77.2 mg
Proteína
6.5 g
Energia
1499.2 kJ /
357 kcal
Gordura
27.3 g
Fibra
7.7 g
Gordura saturada
12.6 g
Hidratos de carbono
22.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Dairy free
10 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Paleo sandwich bread
1h 30min
Vegan macadamia cheese ball
56h 55min
Buckwheat mushroom tartlets
1h 45min
Gluten free almond sweet shortcrust pastry
35min
Pumpkin, carrot and herb bread
1h 30min
Pumpkin and turmeric loaf
1h 50min
Gluten free sourdough bread
192h 20min
Sesame and chia seed loaf
2h 20min
Raw strawberry cheesecake
7h 45min
Carrot poppy seed muffins
1h 15min
Berry coconut cashew bars
2h 40min
Almond and date bars
2h 15min