Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Nut paste
- 55 g macadamia oil (see Tips)
- 400 g raw almonds
- 100 g pumpkin seeds
- 100 g sunflower seeds
- 60 g sesame seeds
- 2 pinches sea salt, to taste
- 1 tbsp caster sugar (optional)
Bread
- oil, for greasing
- 120 g pitted Medjool dates
- 70 g dried figs, cut into halves
- 1 tsp fennel seeds
- 4 eggs
- 1 tsp bicarbonate of soda
- 1 tbsp apple cider vinegar
- slivered almonds, for garnishing (optional)
- Nutrição
- por 1 slice
- Energia
- 2332.6 kJ / 555.3 kcal
- Proteína
- 19.2 g
- Hidratos de carbono
- 17.2 g
- Gordura
- 45 g
- Gordura saturada
- 4.7 g
- Fibra
- 7.7 g
- Sódio
- 197.1 mg
Receitas alternativas
Chewy pistachio biscuits
45min
Polenta, mandarin and almond cake
2 Std. 35 Min
Pumpkin and turmeric loaf
1h 50min
Zucchini banana loaf
1h 45 min
Linseed crackers with mutabbal beitinjan (eggplant dip)
16h 20min
Carrot and fennel slaw with sprouted buckwheat
50hod. 15min
Cauliflower and fennel nuggets with ajvar
1h 35min
Apple, pear and bay leaf cake
1h 15min
Quick almond biscuits
35 min
Gluten free carrot and almond cake
2h 30 min
Torta caprese (flourless almond cake)
2 Std.
Plum and raspberry chia puddings
2h 30 min