
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Nut paste
- 55 g macadamia oil (see Tips)
- 400 g raw almonds
- 100 g pumpkin seeds
- 100 g sunflower seeds
- 60 g sesame seeds
- 2 pinches sea salt to taste
- 1 tbsp caster sugar (optional)
Bread
- oil for greasing
- 120 g pitted Medjool dates
- 70 g dried figs cut into halves
- 1 tsp fennel seeds
- 4 eggs
- 1 tsp bicarbonate of soda
- 1 tbsp apple cider vinegar
- slivered almonds for garnishing (optional)
- Nutrição
- por 1 slice
- Energia
- 555.3 kcal / 2332.6 kJ
- Proteína
- 19.2 g
- Gordura
- 45 g
- Hidratos de carbono
- 17.2 g
- Fibra
- 7.7 g
- Gordura saturada
- 4.7 g
- Sódio
- 197.1 mg
Receitas alternativas
Chia coconut bread
2h 40min
Hazelnut dukkah with fennel
50min
Spiced fennel and silverbeet with fried eggs
35min
Zucchini pistachio loaf
1h 30min
Blueberry crumble slice
1h 15min
Gluten free fruit and nut loaf
55min
Apple ginger cake with salted caramel sauce
1h 30min
Pumpkin, carrot and herb bread
1h 30min
Nutty pancakes with stone fruit compote
1h
Pumpkin and turmeric loaf
1h 50min
Seeded tahini crackers
1h 10min
Seed and nut bread
1h 30min