Dispositivos e acessórios
Amaranth and Chickpea Patties
Preparação 20min
Total 1h 30min
6 portions
Ingredientes
Patties
-
rice60 g
-
amaranth grains60 g
-
water500 g
-
potatoes peeled, cut in pieces (4 cm)190 g
-
onions quartered170 g
-
olive oil20 g
-
garlic cloves2
-
fresh flat-leaf parsley leaves only10 g
-
tinned chickpeas rinsed, drained100 g
-
tomato purée20 g
-
Dijon mustard1 Tbsp
-
smoked paprika1 Tbsp
-
fine sea salt or to taste1 tsp
-
ground cumin½ tsp
-
ground pepper½ tsp
-
ground cayenne pepper to taste1 - 2 pinches
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
4.9 g
Energia
627 kJ /
150 kcal
Gordura
5.4 g
Hidratos de carbono
20.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Plant Based Eating
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Quinoa Broth
35min
Broccoli Fritters with Radish Salad and Lemon Quinoa
1h
Popcorn and Buckwheat Bread
2h
Spinach and Carrot Muffins
1h
Vegetable Oat Bake
1h 15min
Vegan Chickpea and Almond Sandwich Filling
15min
Cocoa Amaranth Balls
1h 20min
Millet Salad with Lentils and Pomegranate
2h 35min
Herbed Mushrooms with Pearl Barley and Roasted Hazelnuts
13h 25min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45min
Buckwheat, Almond and Seed Bread
2h