Dispositivos e acessórios
Black Bean and Sun-dried Tomato Dip
Preparação 10min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
sun-dried tomatoes in oil drained12
-
nutritional yeast flakes1 Tbsp
-
smoked paprika1 tsp
-
dried chilli flakes½ tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
tinned black beans drained and rinsed (1 x 400 g tin)240 g
-
red peppers quartered150 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
8.4 g
Energia
593 kJ /
142 kcal
Gordura
4.3 g
Hidratos de carbono
17.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Vegan
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Cacao and Orange Bars
2h 15min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45min
Paprika and Lime Brazil Nut Cream
4h 5min
Seitan Roulade with Cranberry Stuffing and Vegan Gravy
1h 5min
Bean Burgers with Pistou and Slaw
1h 30min
Cauliflower and Black Bean Balls
1h 10min
Chickpea Pancakes
20min
Vegan Bean Burgers
1h 20min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25min
Vegan Chickpea and Almond Sandwich Filling
15min
Roasted Parsnip and Chestnut Pâté
2h 45min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50min