Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Gluten-free Pastry
- 150 g almond flour (see tip)
- 120 g buckwheat flour
- 1 tsp dried parsley
- 1 tsp dried oregano
- ½ tsp fine sea salt
- 1 Tbsp ground linseed
- 1 Tbsp olive oil, plus extra for greasing
- 4 ½ Tbsp water
Filling
- 240 g tinned artichoke hearts, drained, halved
- 100 g sun-dried tomatoes in oil, drained, roughly chopped
- 50 g fresh baby spinach
- 5 sprigs fresh basil leaves
- 3 Tbsp nutritional yeast flakes
- 1 tsp dried oregano
- 1 pinch dried chilli flakes
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- 400 g firm tofu, pressed for 15 minutes (see tip), then broken in pieces
- 1 Tbsp almond milk
- 100 g onions, quartered
- 3 garlic cloves
- 20 g olive oil
- Nutrição
- por 1 slice
- Energia
- 2011.7 kJ / 480.8 kcal
- Proteína
- 27.3 g
- Hidratos de carbono
- 41.8 g
- Gordura
- 27 g
- Gordura saturada
- 2.8 g
- Fibra
- 12.3 g
- Sódio
- 741.7 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Vegan Chickpea and Almond Sandwich Filling
15min
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2 godz. 15 min
Vegan Burger
5h
Seitan Roulade with Cranberry Stuffing and Vegan Gravy
1h 5min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1h 10min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25min
Cashew, Mushroom and Chestnut Sausages with Root Veg Mash and Chilli Sauce
1h 30min
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1 godz. 35 min
Vegan Wild Mushroom and Cavolo Nero Lasagne with Walnut Rocket Pesto
2h
Broccoli and Oat Crumble with Vegan Cheese
1h
Plant Candy Bar Bites
1 Std. 50 Min
Vegan Bean Burgers
1 Std. 20 Min