![Vegan Sun-dried Tomato and Artichoke Quiche Vegan Sun-dried Tomato and Artichoke Quiche](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/b2129c9b-a4ce-4d4a-9cd6-f32131b798ba/Derivates/a98d09e6-2338-4b19-8af5-55fec4b213c5.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Gluten-free Pastry
- 150 g almond flour (see tip)
- 120 g buckwheat flour
- 1 tsp dried parsley
- 1 tsp dried oregano
- ½ tsp fine sea salt
- 1 Tbsp ground linseed
- 1 Tbsp olive oil, plus extra for greasing
- 4 ½ Tbsp water
Filling
- 240 g tinned artichoke hearts, drained, halved
- 100 g sun-dried tomatoes in oil, drained, roughly chopped
- 50 g fresh baby spinach
- 5 sprigs fresh basil leaves
- 3 Tbsp nutritional yeast flakes
- 1 tsp dried oregano
- 1 pinch dried chilli flakes
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- 400 g firm tofu, pressed for 15 minutes (see tip), then broken in pieces
- 1 Tbsp almond milk
- 100 g onions, quartered
- 3 garlic cloves
- 20 g olive oil
- Nutrição
- por 1 slice
- Energia
- 2011.7 kJ / 480.8 kcal
- Proteína
- 27.3 g
- Hidratos de carbono
- 41.8 g
- Gordura
- 27 g
- Gordura saturada
- 2.8 g
- Fibra
- 12.3 g
- Sódio
- 741.7 mg
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