Dispositivos e acessórios
Black Bean Houmous with Maize Chips
Preparação 30min
Total 1h 15min
6 portions
Ingredientes
Maize Chips
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)20 g
-
precooked maize flour (see tip)100 g
-
water100 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
hot paprika½ tsp
-
frying oil300 g
Black Bean Houmous
-
garlic cloves to taste1 - 2
-
tinned borlotti beans, rinsed and drainedtinned black beans rinsed and drained400 g
-
lemon juice30 g
-
toasted sesame seeds40 g
-
fine sea salt½ tsp
-
extra virgin olive oil plus extra for drizzling40 g
-
hot paprika for garnishing
-
sea salt flakes (opcional) to taste1 - 2 pinches
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
528.2 mg
Proteína
7.9 g
Energia
2831.5 kJ /
676.7 kcal
Gordura
61.6 g
Fibra
6.6 g
Gordura saturada
5.9 g
Hidratos de carbono
26.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Free From
76 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Sumac-spiced Houmous
5min
Creamy Feta Dip
5min
Courgette Salad with Parmesan and Sun-Dried Tomato Vinaigrette
15min
Brazilian-style Beetroot and Carrot Salad
30min
Root Vegetable Röstis (TM5)
50min
Lentils with Rice- Fakes Moutzentra
45min
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50min
Patatas Bravas with Aioli
1h 15min
Spätzle with Mushroom Cream
30min
Best Basic Houmous
5min
Beetroot Harissa Falafel with Tomato Pomegranate Salad
12h 45min
Butternut Squash and Coconut Soup
30min