Versões compatíveis
Chicken with spinach and almond pesto tagliatelle
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Chicken
- 700 g chicken breast, cut into strips (approx.1 cm)
- 50 g lemon juice
Spinach and almond pesto
- 50 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (3 cm), plus extra to serve
- 60 g fresh baby spinach leaves
- 30 g blanched almonds
- 1 garlic clove
- 100 g extra virgin olive oil
- ¼ tsp fine sea salt
Pasta
- 1200 g water
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- salt, for seasoning
- ground black pepper, for seasoning
- 400 g tagliatelle pasta nests (see Tips)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 3598.3 kJ / 856.8 kcal
- Proteína
- 58.3 g
- Hidratos de carbono
- 69.6 g
- Gordura
- 37.2 g
- Gordura saturada
- 7.6 g
- Fibra
- 5 g
- Sódio
- 636.6 mg
Receitas alternativas
Sour cream and chicken enchiladas
1 Std. 10 Min
Creamy chicken and sun-dried tomato pasta
30min
Chicken pesto pasta
30min
Beef ragu
1 Std. 25 Min
Chicken and warm potato salad
55min
Turkey taco salad bowl
15min
Chicken and pesto risoni
35min
Tandoori chicken wraps
50min
Chicken and spinach enchiladas
40min
Paprika chicken with creamy paprika sauce
40min
Chorizo and chicken pasta
50min
Cajun chicken schnitzel and slaw
45min