Dispositivos e acessórios
Polenta Mandarin and Almond Cake
Preparação 10min
Total 2h 35min
12 slices
Ingredientes
-
unsalted butter soft, plus extra for greasing250 g
-
mandarins (approx. 4), unpeeled320 g
-
water1000 g
-
raw macadamia nuts60 g
-
blanched almonds220 g
-
caster sugar220 g
-
medium eggs3
-
polenta170 g
-
gluten-free baking powder1 tsp
-
icing sugar for dusting
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 slice
Proteína
7.4 g
Energia
1865 kJ /
444 kcal
Gordura
32.3 g
Fibra
2.7 g
Hidratos de carbono
31.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Gluten Free
8 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Gluten-free Gingerbread Biscuits
1 Std. 30 Min
Gingerbread People
1 Std. 30 Min
Gluten-free Carrot and Orange Cake
2 Std.
Orange Shortbread and Chai Ice Cream Sandwiches
9 Std. 15 Min
Flourless Gianduja Cake
2 Std. 40 Min
Five-cheese Quiche with No Added Sugar Fig Jam
2 Std.
Houmous
13 Std. 30 Min
Courgette and Cocoa Cake
24 Std.
Sesame and Chia Seed Loaf
2 Std. 20 Min
Polenta Cake
1 Std.
Rhubarb and Ginger Spelt Cake
1 Std. 20 Min
Almond, Coconut and Chocolate Biscuits (No Added Sugar)
35 Min