Dispositivos e acessórios
Polenta Mandarin and Almond Cake
Preparação 10min
Total 2h 35min
12 slices
Ingredientes
-
unsalted butter soft, plus extra for greasing250 g
-
mandarins (approx. 4), unpeeled320 g
-
water1000 g
-
raw macadamia nuts60 g
-
blanched almonds220 g
-
caster sugar220 g
-
medium eggs3
-
polenta170 g
-
gluten-free baking powder1 tsp
-
icing sugar for dusting
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 slice
Proteína
7.4 g
Energia
1865 kJ /
444 kcal
Gordura
32.3 g
Fibra
2.7 g
Hidratos de carbono
31.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Gluten Free
8 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Rhubarb, Orange and Almond Cake
1 Std. 30 Min
Orange curry dressing
10 Min
Hazelnut Meringue with Banana and Toffee Filling
3 Std. 15 Min
Polenta Cake
1 Std.
Persian Carrot and Coconut Cake
2 Std. 20 Min
Honey and Blood Orange Cake
2 Std.
Maple, Pecan and Banana Bread
1 Std. 30 Min
Aubergine and Almond Dip
20 Min
Upside-down Gingerbread with Pears
1 Std.
Gluten-free Carrot and Orange Cake
2 Std.
Flourless Chocolate and Nut Torte (gluten free)
1 Std. 50 Min
Carrot Cake
2 Std. 30 Min