Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 750 g beef fillet, trimmed
- fresh flat-leaf parsley, for garnishing
- 2 garlic cloves
- 20 g olive oil
- 20 g salted butter
- 4 pieces streaky bacon (rindless), cut into pieces (3 cm)
- 8 pickling onions
- 200 g button mushrooms, cut into halves
- 2 dried bay leaves
- ground black pepper, to season
- 100 g red Burgundy wine (see Tips)
- 40 g tomato paste
- 2 carrots, peeled
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 300 g water
- 200 g potatoes, peeled and cut into pieces (2 cm)
- 3 tbsp plain flour (see Tips)
- salt, to season
- crusty bread, to serve (see Tips)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 3037.4 kJ / 723.2 kcal
- Proteína
- 58.7 g
- Hidratos de carbono
- 32.5 g
- Gordura
- 38 g
- Gordura saturada
- 15.7 g
- Fibra
- 7.9 g
- Sódio
- 1504 mg
Receitas alternativas
Beef Burgundy
1 Std. 45 Min
Chicken with sparkling wine cream sauce
1h 5min
Beef ragu
1 Std. 25 Min
Chicken cacciatore
50 Min
Beef stroganoff
35 min
Chicken with creamy vegetable sauce
35 min
Beef stew with buttermilk dumplings
1h 40min
Chicken chasseur
1h 50min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25 min
Beef and mushroom hot pot
2 Std.
Irish stew
1h 30min
Apricot chicken risotto
30 min