![Asian-style fish fillets Asian-style fish fillets](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/A8FB1814-2365-40B8-95F5-BFE7BC59BD4A/Derivates/42380088-BD00-4D0F-B7BC-F1A6257988FB.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 4 cm piece fresh ginger, peeled
- 2 garlic cloves
- 6 sprigs fresh coriander, stems and leaves only
- 2 ½ cm piece fresh lemongrass, white part only
- 1 fresh long green chilli, deseeded if preferred
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into pieces (3 cm)
- 1 lime, zest only, no white pith, plus one slice and juice reserved
- 1 tsp sesame oil
- 600 g white fish fillets (see Tip)
- 1 tsp salt, plus extra to season
- freshly ground pepper, to season
- 400 g jasmine rice
- 1000 g water
- 500 g mixed vegetables (e.g. zucchini, broccoli, capsicum), cut into slices
- fresh bamboo shoots (optional)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1659.1 kJ / 395 kcal
- Proteína
- 37.5 g
- Hidratos de carbono
- 41 g
- Gordura
- 7.2 g
- Gordura saturada
- 2.1 g
- Fibra
- 6.3 g
- Sódio
- 733.2 mg
Receitas alternativas
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