Dispositivos e acessórios
Asian-style fish fillets
Preparação 15min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
piece fresh ginger peeled4 cm
-
garlic cloves2
-
fresh coriander stems and leaves only6 sprigs
-
piece fresh lemongrass white part only2 ½ cm
-
fresh long green chilli deseeded if preferred1
-
spring onion/shallot trimmed and cut into pieces (3 cm)1
-
lime zest only, no white pith, plus one slice and juice reserved1
-
sesame oil1 tsp
-
white fish fillets (see Tip)600 g
-
salt plus extra to season1 tsp
-
freshly ground pepper to season
-
jasmine rice400 g
-
water1000 g
-
mixed vegetables (e.g. zucchini, broccoli, capsicum), cut into slices500 g
-
fresh bamboo shoots (optional)
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
733.2 mg
Proteína
37.5 g
Energia
1659.1 kJ /
395 kcal
Gordura
7.2 g
Fibra
6.3 g
Gordura saturada
2.1 g
Hidratos de carbono
41 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
The Basic Cookbook
183 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Mussels in turmeric and ginger broth
20min
Beetroot salad
10min
Thai-style fish cakes
30min
Chicken velouté meal
40min
Meatloaf with red sauce
1h 15min
Beef rendang
1h 55min
Quick fruit sorbet
10min
Cod with citrus butter
40min
Fish and mixed vegetable parcels
1h 15min
Cauliflower "fried" rice
45min
Mussels in coconut milk
25min
Classic mushroom risotto
30min