Dispositivos e acessórios
Pork Fillet with Sauerkraut and Potato Purée
Preparação 40min
Total 1h 10min
4 portions
Ingredientes
-
onions quartered100 g
-
bacon lardons100 g
-
pork fillet500 - 600 g
-
fine sea salt2 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
sweet paprika1 - 1 ½ tsp
-
smoked lean bacon (60-80 g)6 - 8 slices
-
sauerkraut, preserved500 g
-
dried bay leaf (opcional)1
-
juniper berries (opcional)3
-
water500 g
-
potatoes cut in pieces (3 cm)750 g
-
frying oil (e.g. vegetable, groundnut)3 Tbsp
-
onions sliced250 g
-
milk140 g
-
unsalted butter diced40 g
-
ground nutmeg to taste2 - 3 pinches
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
47 g
Energia
2467 kJ /
590 kcal
Gordura
25 g
Fibra
6.4 g
Hidratos de carbono
37 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Great Taste On Every Level
72 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Pork tenderloin with mustard sauce
35min
Chicken with creamy vegetable sauce
50min
Pork Fillet with Red Wine Sauce and Vegetables
45min
Pulled Pork and Cider Rolls
1h
Pierogi with Meat
1h
Beef Stroganoff
1h
Chicken with creamy vegetable sauce
50min
Roast Pork with Crackling, Vegetables and Cider Sauce
2h 20min
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
26h 15min
Pork Chops with Orange
2h 25min
Chinese Pork with Vegetables
1h 20min
Sofrito Toasts with Serrano Ham
40min