Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
-
4
mixed peppers (approx. 200 g each)
ou 4 orange pepper (approx. 200 g each) - 4 sprigs fresh parsley, leaves only
- 100 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 1 garlic clove
- 30 g onion
- 30 g celery, cut in pieces
- 30 g carrot, cut in pieces
- 30 g olive oil
- 300 g chicken mince, broken in pieces
- 2 medium eggs
- 40 g breadcrumbs
- 1 tsp fine sea salt, or to taste
- 1 pinch ground black pepper, or to taste
-
50
g Scamorza, cut in sticks (approx. 5 mm x 5 cm)
ou 50 g cheese, medium-hard, (e.g. Edam or Cheddar), cut in sticks (approx. 5 mm x 5 cm)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1732.3 kJ / 414 kcal
- Proteína
- 30.1 g
- Hidratos de carbono
- 15.9 g
- Gordura
- 26 g
- Gordura saturada
- 9.1 g
- Fibra
- 3 g
- Sódio
- 870.6 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Korean Glass Noodles with Stir Fried Vegetables (TM6)
1 Std. 45 Min
Pasta alla Nerano
40 min
Katsu Pork with Slaw, Potatoes and Wasabi and Dill Dressing
50 min
Meatballs in Tomato Sauce with Potato Purée
45 min
English Brunch
50 min
Orzo Pasta with Chicken and Pesto
30 min
Turkey Breast, Vegetable Salad and Chimichurri Mayo
1h 15 min
Couscous with Apricots, Hazelnuts, Feta and Mixed Vegetables; Stracciatella Cream
1h 15 min
Salmon with Potatoes and Mushroom Cream Sauce
35 min
Greek Chicken with Orzo and Feta
2h
Smoky Pork and Beans
3h
Strawberry Cheesecake Overnight Oats
8 Std. 10 Min