![Slow-cooked Creamy Turkey Stew with Mushrooms Slow-cooked Creamy Turkey Stew with Mushrooms](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/f9029a63-9f92-4fbc-bb84-c493aa977ac1/Derivates/0f0fbfd0-d39c-450e-a95c-2a62f9dd607c.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 30 g olive oil
- 200 g brown onions, cut in wedges
- 120 - 150 g carrots, sliced (1 cm)
- 50 - 70 g celery stalks, sliced (5 mm)
- 50 g white wine
- 800 g turkey leg meat, skinless, boneless, cut in pieces (4 cm)
- 1 ½ tsp Dijon mustard
-
1 ½
chicken stock cubes (for 0.5 l each), crumbled
ou 1 ½ tsp chicken stock paste, homemade - 2 - 3 sprigs fresh thyme
- ½ tsp ground black pepper
- ½ - 1 tsp fine sea salt, to taste
- 750 g water
- 150 g bacon lardons
- 250 g fresh mushrooms, quartered
- 200 g cream
- 10 g cornflour
- ¼ tsp fine sea salt
- 1 ½ tsp wholegrain mustard
- 1 Tbsp fresh parsley leaves, chopped
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2404 kJ / 574 kcal
- Proteína
- 37 g
- Hidratos de carbono
- 6 g
- Gordura
- 44 g
- Gordura saturada
- 17 g
- Fibra
- 2.5 g
- Sódio
- 980 mg
Receitas alternativas
Beef and Ale Stew
2 Std. 20 Min
Broccoli And Blue Cheese Soup
25min
Beef in Stout
1hod. 40min
Roasted Marinated Chicken Thighs with Carrot Swede Mash
8 Std. 45 Min
Sautéed Pork with Cider
55min
Sticky Apple Pork Ribs
2h 30min
Leek Leaf Chicken Rolls
55min
Pea and Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli and Potatoes
45 分钟
Beef Bourguignon
1h 30min
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
26h 15min
Beef Goulash
2hod. 45min
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1h 25min