Versões compatíveis
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 500 g water
- 1 ½ tsp salt, plus extra to taste
- 600 g potatoes, cut in pieces (see tip)
- 4 fresh salmon fillets, skinless (120-200 g each, approx. 2 cm thick)
- 1 lemon, grated zest and juice
- 1 pinch ground black pepper, plus extra to taste
- 100 g shallots, cut in halves
- 10 g butter
- 300 g button mushrooms, cut in slices
- 50 g dry white wine
- 50 g cream
- 200 g cream cheese
- 2 pinches ground nutmeg
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2763 kJ / 660 kcal
- Proteína
- 45 g
- Hidratos de carbono
- 27 g
- Gordura
- 48 g
- Fibra
- 4 g
Receitas alternativas
Fish and potatoes with tomato sauce
50min
Fish and Herb Parcel
35min
Chicken in Yoghurt
1h
Pasta Salad with Trout and Vegetables
45 min
Apple Punch
30 min
Chicken with creamy vegetable sauce
50min
Braised Cod with Thyme and Lemon
40 Min
Salmon in mushroom cream sauce with potatoes
50min
Creamy Vegetable Soup, Steamed Chicken with Vegetable Tagliatelle and Mustard Sauce
45 min
Steamed carrot and courgette tagliatelle
35min
Chicken Salad
1h 20 min
Potato and Vegetable Salad with Chicken
1h 15min