Versões compatíveis
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 500 g water
- 1 ½ tsp salt, plus extra to taste
- 600 g potatoes, cut in pieces (see tip)
- 4 fresh salmon fillets, skinless (120-200 g each, approx. 2 cm thick)
- 1 lemon, grated zest and juice
- 1 pinch ground black pepper, plus extra to taste
- 100 g shallots, cut in halves
- 10 g butter
- 300 g button mushrooms, cut in slices
- 50 g dry white wine
- 50 g cream
- 200 g cream cheese
- 2 pinches ground nutmeg
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2763 kJ / 660 kcal
- Proteína
- 45 g
- Hidratos de carbono
- 27 g
- Gordura
- 48 g
- Fibra
- 4 g
Receitas alternativas
Fish and potatoes with tomato sauce
50 Min
Chicken with creamy vegetable sauce
50 Min
Pasta with Prawn and Pepper Sauce
30 Min
Meatballs with Tomato Sauce
45 Min
Lasagne Bolognese
2h 30min
Cod with citrus butter
50 Min
Goat's Cheese Flans with Yoghurt Sauce and Leeks
45 Min
Cod with Garlic Caramel Sauce
50 Min
Cream of Tomato Soup with Carrot and Squash, Honey Mustard Salmon with Rice
35 Min
Braised Cod with Thyme and Lemon
40 Min
Salmon in mushroom cream sauce with potatoes
50 Min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 Min