Dispositivos e acessórios
Leek and Potato Soup (TM5)
Preparação 10min
Total 40min
6 portions
Ingredientes
-
leeks (white part only), cut in pieces350 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
unsalted butter diced30 g
-
fine sea salt plus extra to taste1 tsp
-
potatoes peeled, cut in pieces250 g
-
water700 g
-
1 heaped tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l)1
-
ground white pepper1 pinch
-
ground nutmeg1 pinch
-
milk100 g
-
fresh flat-leaf parsley, roughly chopped, for garnishingfresh chives roughly chopped, for garnishing
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
415.8 mg
Proteína
2.3 g
Energia
663.2 kJ /
158.5 kcal
Gordura
9.8 g
Fibra
2 g
Gordura saturada
3.7 g
Hidratos de carbono
16.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
The Basic Cookbook 2018
174 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Creamy Asparagus, Potato and Leek Soup
30min
Carrot and Coriander Soup
25min
Leek and Potato Soup
1h
Carrot and Coriander Soup
25min
Broccoli and stilton soup
30min
Vegetable Soup
35min
Celeriac and Apple Soup
55min
Cauliflower Cheese Soup
30min
Curried Sweet Potato Soup
30min
Curried Parsnip and Apple Soup
30min
Curried Parsnip Soup
30min
Red Pepper and Tomato Soup (TM5)
30min