Dispositivos e acessórios
Chicken Curry with Spinach
Preparação 10min
Total 1h 5min
6 portions
Ingredientes
Curry
-
garlic cloves4
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)20 g
-
onions quartered300 g
-
olive oil50 g
-
chicken thighs, boneless and skinless cut in pieces (4 cm)700 - 800 g
-
fine sea salt to taste1 - 2 tsp
-
ground turmeric1 tsp
-
garam masala1 ½ tsp
-
ground cumin1 ½ tsp
-
chilli powder½ tsp
-
plain flour1 Tbsp
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
coconut milk400 g
-
fresh spinach leaves250 g
Rice
-
garlic cloves2
-
olive oil50 g
-
basmati rice350 g
-
water1000 g
-
fine sea salt1 tsp
-
plain yoghurt for serving250 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1115.8 mg
Proteína
28.3 g
Energia
3093 kJ /
739.3 kcal
Gordura
38.2 g
Fibra
4.1 g
Gordura saturada
15.4 g
Hidratos de carbono
65.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Chicken
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Spring Chicken Casserole
1h 30min
Chicken and Chorizo Hotpot
45min
Meatballs with Tomato Sauce
45min
Moroccan Chicken and Couscous
45min
Chicken Noodle Soup
25min
Chicken Garam Masala
50min
Chilli Beef with Lemon Feta
30min
Chicken Jalfrezi
1h
Chicken, Pepper and Poppy Seed Curry with Rice and Tenderstem Broccoli
45min
Chicken and Mushroom Balti
50min
Quick Thai Chicken Curry
40min
Chilli Con Carne
35min