Dispositivos e acessórios
Steamed Thai-style fish cakes
Preparação 15min
Total 45min
18 pieces
Ingredientes
-
oil for greasing
-
fresh makrut lime leaves (see tip), stalks removed2 - 4
-
fresh green beans trimmed100 g
-
2 shallots, (approx. 40 g), cut in piecesspring onions (approx. 40 g), cut in pieces2
-
white fish fillets (e.g. cod, haddock), cut in pieces (3-4 cm)600 g
-
Thai red curry paste to taste30 - 50 g
-
30 g coconut milk powdercoconut cream60 g
-
egg white1
-
salt to taste½ - 1 tsp
-
water1000 g
-
long red chilli thinly sliced, to garnish1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 3 pieces
Proteína
22 g
Energia
840 kJ /
202 kcal
Gordura
11 g
Fibra
1.3 g
Hidratos de carbono
4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
The Basic Cookbook 2018
174 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Rolled Shoulder of Lamb
2h 30min
Steamed Garlic Prawns
30min
Soya Milk Ice Cream
10h 15min
Braised Chicken with Chestnuts
40min
Salmon Soufflé
1h
Peach Pavlova
5h 30min
Lasagne Bolognese
2h 30min
Pumpkin Soup
35min
Pistachio Cheesecakes with Fresh Mango
2h 30min
Salmon with Mango Sauce, Flat Green Beans and Carrots
1h
Amaretti Crème Brulée
4h 30min
Thai Steamed Salmon Parcels
45min