Indian Vegetable Curry

Indian Vegetable Curry

4.3 60 avaliações
Preparação 15min
Total 50min
4 portions

Ingredientes

  • coriander seeds
    ½ tsp
  • cumin seeds
    ½ tsp
  • cardamom seeds
    ½ tsp
  • mustard seeds
    ½ tsp
  • onions cut in halves
    100 g
  • garlic cloves
    2
  • fresh root ginger cut in round slices (2 mm)
    15 g
  • fresh red chilli small, deseeded, cut in pieces
    1
  • olive oil
    20 g
  • ground turmeric
    1 tsp
  • coconut milk
    400 g
  • water
    100 g
  • vegetable stock paste, homemade
    1 heaped tsp
    1 vegetable stock cube (for 0.5 l)
  • salt
    2 tsp
  • waxy potatoes peeled, cut in pieces (2-3 cm)
    600 g
  • carrots cut in slices (1 cm)
    150 g
  • cauliflower cut in florets
    150 g
  • courgettes cut in slices (1 cm)
    150 g
  • frozen green peas
    100 g
  • fresh coriander leaves
    2 sprigs

Nutrição por 1 portion

Energia 395 kcal / 1642 kJ
Proteína 9 g
Gordura 23 g
Hidratos de carbono 36 g
Fibra 6.8 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...