Dispositivos e acessórios
One-pot Moussaka
Preparação 10min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
onions quartered120 g
-
extra virgin olive oil10 g
-
garlic cloves2
-
lamb mince broken in pieces500 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
tomato purée2 Tbsp
-
ground cinnamon2 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
grilled aubergine slices, in oil drained (1 x 250 g jar), sliced if large160 - 180 g
-
fresh mint leaves roughly chopped2 Tbsp
-
wholemeal pitta breads (see tip)4 - 6
-
feta cheese crumbled150 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1490 mg
Proteína
39 g
Energia
2616 kJ /
625 kcal
Gordura
30 g
Gordura saturada
13 g
Hidratos de carbono
45 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Meals in Minutes
30 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Kedgeree
45min
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1h 20min
Lamb Tagine with Apricots and Honey
1h 50min
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45min
Trapanese Couscous with Fish, Tomatoes and Almonds - Couscous alla trapanese con pesce, pomodori e mandorle
1h
Pumpkin Risotto with Bacon
50min
Chicken, Spinach and Leek Risotto
30min
Spicy Sausage Farfalle with Sun-dried Tomatoes and Olives - Farfalle con salsiccia piccante, pomodori secchi e olive
1h
Chicken, Butternut Squash and Toasted Pine Nut Risotto
45min
Prawn and Chorizo Paella
45min
Venetian Duck Ragù - Ragù veneziano con anatra
1h 40min
Sausage and Bacon Casserole
50min