
Dispositivos e acessórios
Sweet Potato, Red Pepper and Cannellini Bean Soup
Preparação 10min
Total 35min
6 portions
Ingredientes
-
red onions quartered200 g
-
garlic cloves3
-
coconut oil30 g
-
red peppers cut in 2 pieces80 g
-
sweet potatoes cut in pieces (2 cm)400 g
-
tomato purée20 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
cannellini beans, tinned drained and rinsed400 g
-
creamed coconut50 g
-
water400 g
-
ground turmeric1 tsp
-
fine sea salt or to taste1 tsp
-
ground black pepper or to taste1 pinch
Nutrição por 1 portion
Energia
260 kcal /
1088 kJ
Proteína
6.5 g
Gordura
11.6 g
Hidratos de carbono
32.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

AUTUMNAL SOUPS
8 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda