Dispositivos e acessórios
Chicken galantine with dill yoghurt
Preparação 25min
Total 3h 25min
40 slices
Ingredientes
Chicken galantine
-
mixed capsicum (e.g. red, green, yellow), cut into pieces150 g
-
skinless chicken breast fillets cut into pieces (3-4 cm)300 g
-
boneless chicken thighs cut into pieces300 g
-
ground black pepper1 pinch
-
salt1 tsp
-
dried mixed herbs1 tsp
-
water500 g
Dill yoghurt sauce
-
fresh dill leaves only10 - 15 sprigs
-
garlic clove1
-
natural yoghurt (see Tips)300 g
-
mayonnaise (see Tips)50 g
-
salt2 pinches
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 slice
Proteína
4 g
Energia
140 kJ /
34 kcal
Gordura
2 g
Fibra
0.1 g
Hidratos de carbono
1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Fabulous Flavour on Every Level
72 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Tiramisu
5h 20min
Savoiardi with mango and passionfruit
2h 10min
Steamed mushroom and egg pots
40min
Seafood panzanella
1h
Fish balls with yoghurt sauce
1h 50min
Confit salmon, Parmesan gnocchi with cauliflower cream
7h 10min
Gluten free baked bacon and cranberry stuffing
1h 55min
Salmon with yoghurt dressing
55min
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3h 25min
Goulash soup
2h 35min
Lamb Kibbeh
1h 30min
Prawn salad with avocado dressing
35min