
Versões compatíveis
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 200 - 250 g Chinese vermicelli noodles (made from mung beans or rice)
- warm water for soaking
- 70 g garlic cloves
- 40 g oil
- ½ tsp salt (opcional)
- ¼ tsp ground white pepper
- 35 g sugar
- 40 g soy sauce
-
20
g rice wine
ou 20 g white wine - 700 g water
- 200 - 250 g medium raw prawns peeled and deveined
- 200 gram green beans
- 50 g spring onions/shallots cut into thin slices (3 mm) or curled (see Tips), for garnishing
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 438 kcal / 1832 kJ
- Proteína
- 16 g
- Gordura
- 11 g
- Hidratos de carbono
- 66 g
- Fibra
- 2.5 g
Receitas alternativas
Simple pizza
1h 30min
Prawn and mushroom crepes
50min
Chilli and garlic prawns
1h 10min
Prawn stir-fry
25min
Crab linguine
30min
Pad Thai noodles with prawns
30min
Tagliatelle with porcini mushrooms
1h
Ma yi shang shu (sweet potato noodles with pork)
20min
Chicken and prawn noodles
30min
Quick prawn stir-fry
20min
Mushroom and bacon pasta
30min
Garlic prawns
25min