Versões compatíveis
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 200 - 250 g Chinese vermicelli noodles (made from mung beans or rice)
- warm water, for soaking
- 70 g garlic cloves
- 40 g oil
- ½ tsp salt (opcional)
- ¼ tsp ground white pepper
- 35 g sugar
- 40 g soy sauce
-
20
g rice wine
ou 20 g white wine - 700 g water
- 200 - 250 g medium raw prawns, peeled and deveined
- 200 gram green beans
- 50 g spring onions/shallots, cut into thin slices (3 mm) or curled (see Tips), for garnishing
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1832 kJ / 438 kcal
- Proteína
- 16 g
- Hidratos de carbono
- 66 g
- Gordura
- 11 g
- Fibra
- 2.5 g
Receitas alternativas
Pad Thai noodles with prawns
30 Min
Chicken and prawn noodles
30 Min
Ginger chicken wings
40min
San bei ji (three cup chicken)
35min
Chinese-style stir-fried vegetables
25min
Penne with mussels
1 Std. 5 Min
Taiwanese sticky rice
1h 40min
Lemon chicken with crispy potatoes
2sa 40 dk
Niu rou mian (beef noodles)
35min
Pork ribs with black bean sauce
2 Std.
Hot and sour pineapple pork with turmeric rice
55 Min
Pork san choy bau
25min