Dispositivos e acessórios
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
Preparação 20min
Total 1h 15min
4 portions
Ingredientes
-
vermicelli noodles (made from mung beans or rice)200 - 250 g
-
warm water for soaking
-
garlic cloves70 g
-
oil40 g
-
salt (opcional)½ tsp
-
ground white pepper¼ tsp
-
sugar35 g
-
soy sauce40 g
-
rice wine or white wine20 g
-
water700 g
-
medium raw prawns peeled and deveined200 - 250 g
-
green beans200 g
-
spring onions/shallots cut into thin slices (3 mm) or curled (see Tips), for garnishing50 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
16 g
Energia
1832 kJ /
438 kcal
Gordura
11 g
Fibra
2.5 g
Hidratos de carbono
66 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Fabulous Flavour on Every Level
72 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Garlic prawns
25 min
Pasta with tuna
30 min
Spaghetti carbonara
35 min
Ma yi shang shu (sweet potato noodles with pork)
20 min
Xi hu niu rou geng (beef broth)
40 min
Ginger chicken and crunchy noodle salad
30 min
Taiwanese sticky rice
1 h 40 min
Chicken and capsicum souvlaki with rice
1 h 5 min
One pot pasta with chorizo
35 min
Steamed coconut and prawn soup
30 min
Mushroom and bacon pasta
30 min
Linguine with salmon and herbs
25 min