Dispositivos e acessórios
Mussels in white wine and cream sauce
Preparação 25min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
-
fresh flat-leaf parsley leaves only10 - 15 sprigs
-
brown onions cut into halves220 g
-
garlic cloves1 - 2
-
extra virgin olive oil45 g
-
mussels shells scrubbed and debearded1000 g
-
dry white wine150 g
-
salt1 pinch
-
ground pepper1 pinch
-
pouring (whipping) cream100 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
6 g
Energia
935 kJ /
223 kcal
Gordura
17 g
Fibra
0.9 g
Hidratos de carbono
5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Fabulous Flavour on Every Level
72 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Chilli mussels with thyme and tomatoes
40min
Salmon en croute
50min
Garlic prawns
25min
Chilli crab pasta
35min
Asian-style mussels
30min
Hearty seafood chowder
45min
Mussels in coconut milk
25min
Mussels in white wine and cream sauce
45min
Mediterranean seafood rice with chorizo
1h 5min
Sicilian prawn salad
40min
Clams marinières
30min
Steamed coconut and prawn soup
30min