Dispositivos e acessórios
Fish stock
Preparação 5min
Total 35min
1315 g
Ingredientes
-
water1500 g
-
fish bones cut into pieces (approx. 5 cm - see Tips)300 - 500 g
-
salt½ tsp
-
dried bay leaves2
-
black peppercorns6
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1315 g
Sódio
3623.4 mg
Proteína
129.9 g
Energia
3398.6 kJ /
812.3 kcal
Gordura
31.8 g
Fibra
0.8 g
Gordura saturada
0.1 g
Hidratos de carbono
2.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Smoked trout pasta with lemon and capers
35 dk
Mussels in turmeric and ginger broth
20 dk
Italian sausages
40 dk
Cream of mushroom soup
20 dk
Beef cheeks with vanilla carrot purée and thyme glazed carrots
7sa 25 dk
XO sauce
1sa 50 dk
Mussels in white wine and cream sauce
45 dk
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35 dk
Mixed mushroom congee with pickled eggs
24sa 40 dk
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1sa 5 dk
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1sa 45 dk
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40 dk