Dispositivos e acessórios
Fish stock
Preparação 5min
Total 35min
1315 g
Ingredientes
-
water1500 g
-
fish bones cut into pieces (approx. 5 cm - see Tips)300 - 500 g
-
salt½ tsp
-
dried bay leaves2
-
black peppercorns6
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1315 g
Sódio
3623.4 mg
Proteína
129.9 g
Energia
3398.6 kJ /
812.3 kcal
Gordura
31.8 g
Fibra
0.8 g
Gordura saturada
0.1 g
Hidratos de carbono
2.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Salted Fish Pork Belly
30min
XO sauce
1h 50min
Savory Turnip Cake
26h 55min
Plum sauce
55min
Radish cakes
1h 5min
Summer seafood soup
45min
Authentic Meat Floss
1h 40min
Pig's Stomach And White Pepper Soup
3h 15min
Pork Ball Soup With Cabbage
25min
Marinated capsicum
55min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
Homemade Fish Ball Soup
2h