Dispositivos e acessórios
Fish stock
Preparação 5min
Total 35min
1315 g
Ingredientes
-
water1500 g
-
fish bones cut into pieces (approx. 5 cm - see Tips)300 - 500 g
-
salt½ tsp
-
dried bay leaves2
-
black peppercorns6
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1315 g
Sódio
3623.4 mg
Proteína
129.9 g
Energia
3398.6 kJ /
812.3 kcal
Gordura
31.8 g
Fibra
0.8 g
Gordura saturada
0.1 g
Hidratos de carbono
2.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Cream of mushroom soup
20min
Yasai Yaki
25min
Potato and porcini mushroom soup
30min
Hearty seafood chowder
45min
Mussels in white wine and cream sauce
45min
Fish and prawn stock
20min
Salted Chicken
5h 10min
Prawn and fish ball soup with Ramen noodles
35min
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40min
Goi muc (squid salad)
45min
Sous-Vide Salmon
1h
Hearty seafood chowder
1h