Dispositivos e acessórios
Goi muc (squid salad)
Preparação 20min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
Nuoc cham dressing
-
garlic cloves2
-
fresh bird's eye chilli trimmed and deseeded if preferred1
-
lime juice2 tbsp
-
water120 g
-
fish sauce50 g
-
rice wine vinegar50 g
-
palm sugar40 g
Salad
-
roasted salted peanuts50 g
-
fresh bean sprouts80 g
-
Chinese cabbage (wombok) finely shredded80 - 100 g
-
carrot cut into matchsticks1
-
red capsicum deseeded and cut into thin slices½
-
baby radishes trimmed and cut into thin slices3
-
fresh coriander leaves only10 sprigs
-
fresh mint leaves only2 sprigs
-
calamari tubes cleaned500 g
-
peanut oil40 g
-
fried shallots2 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1461.7 mg
Proteína
27.6 g
Energia
1466 kJ /
349 kcal
Gordura
17.7 g
Fibra
5.6 g
Gordura saturada
3.2 g
Hidratos de carbono
17.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Vietnamese
11 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Beef rendang
1h 55min
Rendang ayam nogori (chilli padi chicken rendang)
1h 15min
Asian-style mussels
30min
Sambal udang (Skinnymixers)
50min
Tom kha prawns
25min
Fragrant whole barbecued fish
2h 50min
Mussels in turmeric and ginger broth
20min
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
30min
Ayam kapitan (chicken curry)
45min
Tom yum goong (hot and sour soup)
45min
Com ga rau thom (chicken with rice and mint)
1h
Curry laksa
45min