Dispositivos e acessórios
Asian master stock
Preparação 10min
Total 1h 45min
1607 g
Ingredientes
-
water to cover ingredients (not higher than the 2L maximum fill level)1400 g
-
dark soy sauce70 g
-
salt to taste1 - 2 tsp
-
light soy sauce40 g
-
cinnamon quill1
-
chicken wings500 - 700 g
-
Chinese cooking wine40 g
-
piece fresh ginger cut into slices2 cm
-
star anise1
-
orange peel (1 x 4 cm strips) (see Tips)3 - 4 pieces
-
spring onions/shallots trimmed and cut into halves2
Dificuldade
médio
Nutrição por 1607 g
Sódio
9348.8 mg
Proteína
115.7 g
Energia
5423.5 kJ /
1296.3 kcal
Gordura
80.3 g
Fibra
3.6 g
Gordura saturada
24.7 g
Hidratos de carbono
15.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Blade Cover Basics
11 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2 Std. 20 Min
Lap Mei Fun (Chinese Waxed Meat Rice)
1 Std.
Chicken stock powder
6 Std. 35 Min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2 Std. 20 Min
Steamed sea bass wrapped in banana leaves with green mango salad (Luke Nguyen)
35 Min
Banh xeo (crispy Vietnamese pancake)
24 Std. 55 Min
Barbecue onions (500 g)
45 Min
Tom kha gai (Thai chicken coconut soup)
30 Min
Larb (spicy minced chicken salad)
40 Min
Hong Kong Style Roasted Pork Belly
9 Std. 15 Min
Ginger and chilli dipping sauces (for Hainanese chicken)
20 Min
Curry laksa
45 Min