Dispositivos e acessórios
Asian master stock
Preparação 10min
Total 1h 45min
1607 g
Ingredientes
-
water to cover ingredients (not higher than the 2L maximum fill level)1400 g
-
dark soy sauce70 g
-
salt to taste1 - 2 tsp
-
light soy sauce40 g
-
cinnamon quill1
-
chicken wings500 - 700 g
-
Chinese cooking wine40 g
-
piece fresh ginger cut into slices2 cm
-
star anise1
-
orange peel (1 x 4 cm strips) (see Tips)3 - 4 pieces
-
spring onions/shallots trimmed and cut into halves2
Dificuldade
médio
Nutrição por 1607 g
Sódio
9348.8 mg
Proteína
115.7 g
Energia
5423.5 kJ /
1296.3 kcal
Gordura
80.3 g
Fibra
3.6 g
Gordura saturada
24.7 g
Hidratos de carbono
15.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Blade Cover Basics
11 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Grilled scallops with chilli jam
25min
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2h 30min
Teriyaki salmon bao
1h 50min
Black sticky rice with taro and blue matcha ice cream (Luke Nguyen)
6h 50min
Banh xeo (crispy Vietnamese pancake)
24h 55min
Barbecue onions (500 g)
45min
Furikake
5min
Finger lime tarts
2h 30min
Thai green curry paste
10min
XO sauce
1h 50min
Prawn balls with pickled vegetables
1h 15min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1h 45min