Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 4 large eggs
- ½ tsp fine sea salt, divided, to taste
- ½ tsp ground black pepper, divided, to taste
- 24 - 27 oz cauliflower, broken into small florets (approx.1 large head cauliflower)
- ½ oz sesame oil
-
1
oz tamari sauce
ou 1 oz soy sauce - 1 garlic clove
- 4 oz yellow onion (approx. ½ medium onion)
- 4 oz carrot (approx. 1 large carrot), cut into pieces
- 4 oz red bell pepper, cut into 1 in. pieces (approx. ½ medium red pepper)
- 17 ½ oz water
- 6 oz frozen sweet corn
- 6 oz frozen green peas
- 6 oz broccoli florets
- 2 - 4 green onions, roots removed and cut into ¼ in. slices (cut on the bias)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1163 kJ / 278 kcal
- Proteína
- 17 g
- Hidratos de carbono
- 35 g
- Gordura
- 10 g
- Fibra
- 10 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Kale Salad with Carrot and Ginger Dressing
20min
Shepherd's Pie
1h 15min
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50min
Stir-Fried Vegetables
15min
Cod with Citrus Butter
50min
Spicy Asian Snow Peas
25min
Cheesy Zucchini Pappardelle
50min
Watermelon and Salmon Ceviche Stack
30min
Cauliflower Rice Pilaf with Yams
40min
Eggplant Sauté
30min
Asian-Style Sautéed Rice
35min
Broccoli or Cauliflower Rice
5 min