Dispositivos e acessórios
Shredded Chicken and Vegetable Lettuce Cups
Preparação 1h
Total 1h 15min
4 portions
Ingredientes
-
garlic clove1
-
fresh ginger (approx. 1 in. x ¾ in.), peeled and sliced1 piece
-
carrot cut into pieces (2 in.)2 oz
-
celery cut into pieces (2 in.)2 oz
-
chicken breast boneless and skinless, cubed (approx. 1 in.)16 - 18 oz
-
green asparagus (opcional) tips (approx. ½ bunch)1 oz
-
red pepper diced2 oz
-
fresh lemongrass (approx. ½ in. x 3 in.), thinly sliced½ stalk
-
fresh kaffir lime leaves2
-
2 oz fresh corn kernelsfrozen sweet corn2 oz
-
fish sauce2 tbsp
-
tamari sauce2 tbsp
-
sesame oil1 tbsp
-
2 oz chicken stockwater2 oz
-
serrano chili (opcional) to taste, finely sliced into rounds1
-
green onions cut on the bias (approx. ¼ in.)3 oz
-
canned water chestnuts drained and diced2 oz
-
cilantro leaves and tender stems, finely chopped (approx. ½ bunch)1 oz
-
mint leaves torn into small pieces20
-
lime juice (approx. ½ lime)½ oz
-
iceberg lettuce cored, wash and separate leaves, to serve27 oz
-
2 tbsp pine nuts, roasted, toastedwhite sesame seeds toasted2 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1337.4 mg
Proteína
31.6 g
Energia
1534.9 kJ /
366.9 kcal
Gordura
18.8 g
Fibra
8.2 g
Gordura saturada
4.2 g
Hidratos de carbono
22.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Asian Flavors
11 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Chicken Noodle Soup
50min
Lemon Chicken with Spring Onions
35min
Carnitas
50min
Chicken Marsala
40min
Shredded Chicken in Tomato Sauce (Tinga de Pollo)
30min
Meatballs with Tomato Sauce
45min
Spaghetti Carbonara
40min
Picadillo (Texas Hash)
40min
Beef Tostadas
1h 10min
Chicken Fajita Soup
50min
Chicken Enchiladas
40min
Boiled Eggs
20min