Dispositivos e acessórios
Sausage and Red Pepper Pasta
Preparação 15min
Total 45min
6 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese in pieces, plus extra shaved, to garnish4 oz
-
fresh ground black pepper plus extra to garnish¼ tsp
-
water50 oz
-
spaghetti8 oz
-
salt½ tsp
-
yellow onions sliced in half moons (¼ in.)4 oz
-
spicy Italian sausage casing removed, broken into pieces10 oz
-
red bell peppers diced (½ in.)6 oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
739 mg
Proteína
14 g
Energia
1155 kJ /
276 kcal
Gordura
18 g
Fibra
3 g
Gordura saturada
7 g
Hidratos de carbono
17 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Pasta Favorites
23 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Crispy Parmesan Salmon with Vegetables and Lemon Cream Sauce
1h
"Hug in a Mug" Chicken Soup
35min
"Marry Me" Chicken Pasta
30min
Tomato and Mushroom Spaghetti
25min
Orange Pound Cake
1h 15min
Fresh Orange Juice
5min
Braised Pork and Eggs with Rice
40min
Cranberry Chicken Salad Sandwich
15min
Slow Cooked Chicken Stew in Bread Boules
3h 50min
Steaks with Mushroom Risotto
40min
Creamy Mushroom and Chicken Pasta
1h
Sopa de Crema de Queso (Cheese Soup)
25min