
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 1 garlic clove
- 3 ½ oz yellow onions halved
- ½ - 1 tsp salt to taste
- 1 oz oil
- 3 ½ oz Thai red curry paste
- 14 oz coconut milk
- 5 oz water
- 16 - 17 oz waxy potatoes (e.g. Yukon Gold, red potatoes, fingerling), peeled, cut into bite-size pieces
- 4 oz carrots cut into bite-size pieces
- 24 oz boneless, skinless chicken breast cubed (1½ in.)
- 6 oz frozen peas
- 2 - 3 sprigs fresh cilantro leaves only, to garnish
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 607 kcal / 2539 kJ
- Proteína
- 49 g
- Gordura
- 29 g
- Hidratos de carbono
- 33 g
- Fibra
- 7.5 g
Receitas alternativas
Chicken Cacciatore with Orzo
1h 5min
Banana Bread
1h 50min
Shepherd's Pie
1h 15min
Chicken Garam Masala
50min
Leek and Potato Soup
40min
Meatballs with Tomato Sauce
45min
Pizza Dough
1h
Butter Chicken
4h 5min
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
1h 30min
Vegetable Soup
35min
Mild Thai Green Curry
50min
Turkey Chili
45min