Dispositivos e acessórios
Quick Thai Chicken Curry
Preparação 20min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
-
garlic clove1
-
yellow onions halved3 ½ oz
-
salt to taste½ - 1 tsp
-
oil1 oz
-
Thai red curry paste3 ½ oz
-
coconut milk14 oz
-
water5 oz
-
waxy potatoes (e.g. Yukon Gold, red potatoes, fingerling), peeled, cut into bite-size pieces16 - 17 oz
-
carrots cut into bite-size pieces4 oz
-
chicken breast, skinless, boneless cubed (1½ in.)24 oz
-
frozen peas6 oz
-
fresh cilantro leaves only, to garnish2 - 3 sprigs
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
49 g
Energia
2539 kJ /
607 kcal
Gordura
29 g
Fibra
7.5 g
Hidratos de carbono
33 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
The basic cookbook
177 Receitas
Canadá
Canadá
The Basic Cookbook
176 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Butter Chicken
4h 5min
Chicken Garam Masala
50min
Beef Chili with Lemon Feta
30min
Asian-Style Rice with Eggs and Vegetables
30min
Creamy Tomato Soup
30min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30min
Meatballs with Tomato Sauce
45min
Minestrone
45min
Turkey Chili
45min
Moroccan Chicken Bowl
45min
Basque Chicken
1h 10min
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50min