Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 1 garlic clove
- 3 ½ oz yellow onions, halved
- ½ - 1 tsp salt, to taste
- 1 oz oil
- 3 ½ oz Thai red curry paste
- 14 oz coconut milk
- 5 oz water
- 16 - 17 oz waxy potatoes (e.g. Yukon Gold, red potatoes, fingerling), peeled, cut into bite-size pieces
- 4 oz carrots, cut into bite-size pieces
- 24 oz boneless, skinless chicken breast, cubed (1½ in.)
- 6 oz frozen peas
- 2 - 3 sprigs fresh cilantro, leaves only, to garnish
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2539 kJ / 607 kcal
- Proteína
- 49 g
- Hidratos de carbono
- 33 g
- Gordura
- 29 g
- Fibra
- 7.5 g
Receitas alternativas
Meatballs with Tomato Sauce
45 min
Chicken Garam Masala
50 min
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50 min
Vegetable Soup
35 min
Chicken Marsala
40 min
Shepherd's Pie
1 Std. 15 Min
Chicken with Bell Peppers in Beer Sauce
35 min
Mild Thai Green Curry
50 min
Cod with Citrus Butter
50 min
Asian-Style Rice with Eggs and Vegetables
30 min
Turkey Chili
45 min
Beef Chili
1 Std. 5 Min