![Orange couscous with steamed salmon Orange couscous with steamed salmon](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/67577.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 4 salmon fillets, fresh or frozen and thawed
- 1 lemon, juice only
- 2 tsp salt
- 1 pinch pepper, ground
- 4 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 1 orange, zest and juice
- 500 g water
- 250 g couscous
- 80 g watercress, leaves only
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 3204 kJ / 767 kcal
- Proteína
- 41 g
- Hidratos de carbono
- 47 g
- Gordura
- 45 g
- Fibra
- 4 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Tagliatelle with porcini mushrooms
1 Std.
Asian-style rice with eggs and vegetables
35 min
Steamed aubergine and ricotta lasagne
1h 25min
Squash soup, Fish with rice and vegetables, Apple-pear crumble
1 Std.
Sardines in parcels with green bean salad
Nenhuma avaliação
Asparagus cream soup
30 min
Cod with citrus butter
50 Min
Chopped vegetable salad
10 min
Veal stew (Blanquette de veau)
1h 5 min
Lemon chicken
50 Min
Mediterranean pearl barley risotto
1 Std.
Stuffed vegetables
1 Std. 20 Min