Dispositivos e acessórios
Marble sponge slice with peach crème
Preparação 45min
Total 4h 30min
10 pieces
Ingredientes
Sponge cake
-
eggs4
-
sugar plus 2-3 tbsp extra200 g
-
vanilla sugar, homemade1 tbsp
-
plain flour100 g
-
starch e.g. corn starch or potato starch100 g
-
baking powder1 tbsp
-
cocoa powder1 tbsp
Crème filling
-
gelatine leaves (approx. 15 g)8
-
water cold, for soaking gelatine
-
cream, 30-40% fat200 g
-
peach halves, canned (weight after draining)470 g
-
curd cheese (quark)200 g
-
sugar40 g
-
vanilla sugar, homemade1 tsp
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 piece
Proteína
8 g
Energia
1407 kJ /
336 kcal
Gordura
10 g
Fibra
1.2 g
Hidratos de carbono
53 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Treat Yourself
10 Receitas
Suíça
Suíça
Também pode gostar...
Banana Split Milkshake
30min
Egg-Free Mayonnaise
10min
Vegetable pasta soup, Pork roll with vegetables, Puddings, Muffins
1h 40min
Vegan Pistachio Pastry Cream
1h 45min
Rainbow Popsicles
10h
Pizza with Cashew Mozzarella (Matthew Kenney) Metric
12h 50min
Koeksisters
3h 5min
Meringue Christmas Trees
3h 40min
Horchata "Coconut Water"
5min
Fennel digestive
10min
Baked cheesecake
3h 10min
Caramel sauce
1h 30min